De tre senaste dagarna har haft alla rätt, varit en vinst på varje lottorad, tre tv-apparater på trisslotten,
en extra cigg i paketet osv…
Måndagen innebar tillfälligt piff – jag är queen of flörtiga fransar just nu kan vi säga, tisdagen extremt permanent piff med två nya tatueringar och helt plötsligt känns mina ben snyggare än någonsin och onsdagen har varit full med lägenhetspiff. Att få krypa ner i en renbäddad säng om en liten stund kommer bli heaven –
jag och Mel, det är fan livet på riktigt.

Jag drömde så intensivt inatt att jag vaknade vid 6 och bara var tvungen att skicka ett meddelande till andra sidan världen – något håller på att hända, luften vibrerar mer än på länge och det är magic in the works, utan tvekan. Äventyr runt hörnet och jag hoppade på tåget för länge sedan. Burn bright baby, burn a little brighter.