Idag saknar jag. Med varje cell och fiber i hela kroppen. Det är allt annat än skönt eller bekvämt, det värker och trots att jag sällan önskar bort en känsla eller upplevelse vill jag just bara idag låsa den där lådan och ställa ner den i källaren. 
New moon in Aries och jag kämpar som vanligt med att lämna det gamla bakom, ett nytt astrologiskt år och allt blir upp och ner, det är så mycket som händer på en gång – på alla plan och nivåer och om jag ska vara ärlig så är jag bara så himla trött. Men sömnen har äntligen hunnit ikapp mig, jag blundar och försvinner in i min favoritvärld så fort att andetagen inte ens hinner med. Vaknar trött av att ha sovit för djupt, för tungt. En bättre sorts trötthet. Insomnia-tröttheten dödar mig, sömn-tröttheten är hanterbar. Jag längtar hem och kommer på mig själv med att blicka uppåt så ofta att jag snubblar över smågrus. Drömmer om världar långt härifrån där det finns balans, pratar med vänner om alternativ och möjligheter och kan inte ens skylla min insanity på dumheter längre, det är bara såhär jag är helt enkelt.
Lyssnat på samma låt i över 3 dagar nu, snöar lika mycket som vanligt med andra ord, as one do… as I do.