Man kan säga mycket om mig, högt och lågt – men tråkig är iaf inte en av grejerna jag är. All in tills man springer in i väggen bara, för hellre dö än tveka.

Tankarna är långt borta i min fantasivärld idag, på äventyr och eskapader. Alldeles för lite sömn sista tiden, så hjärnan får pausa lite från verkligheten i världar fulla av unicorns, mermaids and dragons. Det där med saker som låter en stänga av hjärnan från verkligheten för en stund är otroligt underskattat, alldeles för sällan låter man tankarna vandra utan distraktioner. Inga mobiler, ingen musik, inga tvprogram eller störande moment runtomkring… bara du, och tankarna. Det är då magin kryper fram från sina gömmor och kommer till liv.

Fick finbesök på jobbet med kaffeleverans, ihop med en liten påminnelse om hur stökig kvällen i Torsdags faktiskt var – sönderbitna kinder, män på knän som tiggde om rullar, kärlek i överflöd, bröst och hångel överallt, generösa taxichaufförer, minnesförluster om vem som jobbar var och överlag alldeles magiskt tokigt och fjortisaktigt. Jag tänker fortsätta vägra bli gammal och tråkig så länge jag kan – inte fan är det kvällarna man satt hemma och tittade på film i mjukisbyxor man kommer eller vill komma ihåg mest när man tänker tillbaka på sitt liv om 40 år. Jag fyller hellre min minnesbank med tokigheter och magi än med ”lagom” och sånt som enligt andra är ”mer passande i din ålder” – jag tänker inte slösa en enda dag <3