Det blev ingen lugn kväll på soffan igår. Blev bjuden på fantastisk pasta hemma hos ett par vänner, hjälpte en annan vän att flyttpacka och det var en himla massa vin och bubbel inblandat ^^ En liten sväng förbi Jarlen och sen tog jag min cykel och rullade hemåt.

Vaknade oväntat tidigt för att vara dageneftervin och blev upphämtad av N som hade bilen lastad med SUP-brädor och våtdräkter. Jag har med andra ord badat i havet idag – men det tog ändå sissådär 20 minuter innan jag ramlade i. Men omg vad roligt det var! Vi var ute i ungefär en timme och jag älskade det verkligen – det kommer absolut bli fler turer ut på havet innan planet lyfter till OZ.

N fick plocka med sig telefonen ut och lyckades ta ett par bilder på mig – ja, jag är mycket nöjd över att ha en bild på mig själv ståendes på en bräda i havet, i februari 😉

11015431_10152770610127572_1544740864_n