Jag har gått och varit helt övertygad om att det är nästa tisdag flyget lyfter – idag insåg jag dock att nej nej, det är på måndag. Vet inte riktigt hur jag har tänkte men plötsligt är det en dag mindre kvar än jag trott – och jag fattar nog typ inte alls att det är så snart, det börjar pirra i magen nu och det känns lätt surrealistiskt att om en vecka så är det över ett år kvar tills jag träffar mina hjärtan här i Sverige igen.
Just nu njuter jag för fullt av att bara vara ledig – det är konstigt det där men när man är en högenergi-människa som dessutom lever med ett leende så missar man lätt hur stressad och trött man egentligen är, det är först när man sätter sig ner och andas man märker att man kanske borde tagit en paus då och då. Så ja, just nu är det guld att inte ha några tider att passa eller duties att ta hand om.
Idag åker jag hemåt Halmstad igen, lämnar av skrutthunden hos mina föräldrar på vägen och kramas hejdå med lilla Elin och sen är det liksom nästan dags att hoppa på tåget till Kastrup, eller ja.. nästan som sagt. Först 5 dagar som ska fyllas med vänner och skratt och kramar och bra minnen att ha med mig till andra sidan jorden. Sen tar jag tåget…

Och det är här äventyret börjar – i den där staden som liksom fått mig nyfiken…
Och jag har ärligt talat ingen aning om varför ^^

start4 Start start2 start3