11072242_10152811861032572_983255817_n
Jag förstår att den här bilden mest känns väldigt random för er –
men för mig är den sådär fin att jag blir lipig och varm i hjärtat varje gång jag ser den. 

Jag gjorde ju en diamant på fingret i höstas, har vetat att jag vill ha en diamant i forever, och när jag kom fram till att det såklart var på fingret den skulle sitta så fick bästa S se till att den fastnade där. Och häromdagen fick jag ett meddelande med bilden ovanför – finaste S sa nämligen för ett tag sen att han skulle skaffa sig en egen diamant, för att liksom… vissa människor bara. Man kan ju säga att jag dog lite när jag fick bilden! Jag var rätt övertygad om att det där snacket om att han skulle ha en var mest ”jag är rätt full nu faktiskt”-snack. Så jag skrattade lite och sa typ ”ja ja, det bli nog bra ska du se” – men herr S är en man av sitt ord så nu sitter det en diamant där och jag känner mig väldans speciell som liksom fått en plats på någons hud.

largeMin älskade diamant <3