Har haft ett par riktiga skitdagar. Världens sämsta humör, ont överallt, blåsor på heeeela händerna, irriterat mig på allt och alla – så i förgår tog jag mitt första bad sen jag lämnade Sverige, drack dyrt jävla vin (well, en flaska för 10 dollar är fan lyx när man är en fattig backpacker!), läste en bra bok och sen hade jag en herrejävlar-kväll med mina favoritmänniskor här på hostellet.

Med andra ord var jag orimligt bakis igår, var ur sängen totalt 15 minuter under hela dagen och när jag somnade för natten runt 2 var jag fortfarande allt annat än pigg, haha.
Så när jag vaknade idag kändes livet så jävla mycket bättre och lättare – det är inte klokt vad en bra bakfylla kan reda ut, man uppskattar liksom att må bra så mkt mer ^^

Sitter och tittar på när J och Tim spelar fifa, lyssnar på när Domeniko och Paolo lagar mat (två italienare som lagar mat till 30 pers i ett litet litet kök – helt fantastiskt stereotypiskt ^^) och ska precis till att skicka ett mail som kommer göra Bali ännu mer spännande – fick ett tips från en inspirerande kvinna för ett litet tag sen och jag känner liksom att jag inte kan låta bli att lyssna på henne… spännande, men läskigt. Precis vad jag behöver om jag ska vara ärlig.

Överlag är både jag och J väldigt färdiga med Tolga, hatkärlek kan man nog kalla det. 19 dagar kvar – iiiihp!!!

IMG_4017IMG_7413IMG_4661 IMG_5340large-182