I fredags gjorde jag min barnvaktspremiär – och om jag får säga det själv så var jag grym ^^ Elin klagade inte hon heller, haha. Hon var rätt trött när jag kom dit så vi lyssande på musik och dansade en liten stund innan vi körde ”kolla ut genom alla fönster som finns”-leken, hon var nöjd och jag insåg att storebrors hus har fler fönster än jag tänkt på innan, haha.
Vi roade oss en hel del med min mobil med såklart, det är ju helt otroligt roligt att se sig själv i selfie-kameran, vi är nog lite lika ändå jag och Elin 😉

DSC_0269

Det var ju rätt mkt vår i fredags, så vi tog en barnvagnspromenad med – på med jackor och skor och mössor och ner i vagnen. Var ute i över en timme och promenerade och fröken söt somnade sista halvtimmen typ, såg galet mysigt ut att ligga i en mjuk vagn i en fluffig åkpåse och få somna samtidigt som någon puttar runt på en, jag hade inte klagat alltså.

DSC_0280DSC_0290DSC_0287~2DSC_0292
Satt i solen och chillade ett tag innan frökens mami och papi kom hem, så himla skönt med sol i ögonen (trots galen allergi). Och blev lite sådär att ”vad gör man när bebisen sover då?”. Konstaterade att det där med att vara barnvakt är rätt nice ändå, hon är ju min #elinthesuperbaby liksom, och min övertygelse i att jag absolut inte vill ha några egna barn blir bara större och större – jag känner verkligen att det där med vänners och syskons barn är mysigt liksom, men det finns ingen plats för det där på heltid i mitt liv. Den enda klockan jag har i min kropp är den som säger ”gör allt du drömmer om nu nu nu så du hinner” ^^

 

 

En liten bonusbild bara för att det är så… helt enkelt konstigt. Only in Gnosjö.
Man kan ju anta att Cultural appropriation inte är något bolaget i fråga ens tänkt en tanke på…

DSC_0284