Är det Tisdag nu? Eller fortfarande måndag? Är klockan 07:13 som min mobil påstår eller 13:13 som klockan på väggen säger? Åker jag framåt eller bakåt i tiden på flyget?
Jodå, lite förvirrad är jag nog allt ^^ Sitter på flygplatsen i Hong Kong, dricker vin och är sådär löjligt ledighetsnöjd. Flighterna hit flöt på bra, inga konstigheter liksom. British Airways imponerade som alltid, och den otroligt trevliga mannen i sätet bredvid som var född i Köpenhamn men bott i London i 19 år gjorde resan lite roligare. London – Hong Kong på 12 timmar blev mat, sömntabletter och sova i 10 timmar. Särskilt effektiv sömn var det nog visserligen inte men jag klagar inte – Happy Panda är på topp 🙂
Enligt klockan på flighttavlan är det en timme kvar tills nästa plan ska boardas, jag har hört folk prata om ställen man kan ta en cigg på här på flygplatsen så jag är off på jakt efter en rökruta ^^

IMG_6171Happy Panda på Köpenhamns flygplats ^^