Det händer inte så himla mkt spännande just nu, det är fest every now and then – galna italienare, högljudda tyskar och häromkvällen hittade jag till och med en Norsk (det var attans trevligt att få prata lite svenska faktiskt, hör inte direkt till vanligheterna längre…). Det lagas mat på kvällarna och jag somnar till någon random film varenda kväll. Så ja, just nu är det mest ett waiting game.

Har börjat leta hus/lägenhet till när det är dags att säga hejdå till landet down under, leta är väl kanske fel ord men kollar marknaden liksom… vill ha lite koll på vad som finns, vad priserna ligger på och komma fram till vilket område som lockar mig mest.
Min plan var ju aldrig Australien, det var hela tiden London.. men så råkade jag hamna här ändå, och hade turen att hitta en väldigt posh, ganska ung och alldeles fantastisk britt som råkar bo väldans nära mitt älskade London (och som turligt nog lyckades övertala mig om att sluta vara så jävla envist bestämd om att jag aldrig faller för någon) – så nära London, men inte mitt i, lagom långt ut för att slippa galna priser men ändå tillräckligt nära för att kunna ta tåget in varenda dag om jag vill.
Det finns massor att välja på, det kan ingen förneka… priserna är väl inte direkt världens mest humana men det blir väl så när man letar hem i området som blivit utsett till Englands bästa område att bo i ett par år i rad. Där de gamla har tweed och hatt, kör gamla välbevarade finbilar och pratar med en dialekt som får drottningen att låta som en bonntös, haha. Hur som helst så ger det mig något att göra på dagarna, fönstershoppa hus och lägenheter online – det är inte fy skam ändå.
Det är liksom så himla mkt olika att välja på – gamla gamla stenhus som har tonvis med personlighet, nya lägenheter som ser ut att ha så nära svensk standard man kan komma i det där landet (om man inte är frikkin miljonär dårå ^^), söta små radhus med miniträdgårdar som Bessie skulle älska. Man blir lätt schizofren i sitt besluttagande av alla valmöjligheter – för jag vill ju såklart ha lite av varje. Och ena dagen vill jag bo på landet i ett gammalt stenhus och ha höns och grisar, dagen efter vill jag bo mitt i stan i en flashig lägenhet med fönster från golv till tak och tredje dagen tycker jag ett litet radhus känns som det perfekta alternativet pga kan odla massa grönsaker i den lilla söta trädgården. Ja ni hör ju, kommer bli galen av det här 😉 Turligt nog lär jag inte vara på plats när det väl ska väljas, så kommer nog slippa den värsta beslutsångesten iaf, tacka fan för det.

uk5 uk4 uk3 uk2 uk1

Ja ni ser ju, det är ju inte direkt ett unisont utbud man har att välja mellan. Jag lär hinna få gråa hår av det här innan det faktiskt är dags att flytta in… 😉