De där små sakerna, som människor inte ens tänker på att de gör eller säger, jag älskar dem. Meningen någon säger utan att ens tänka på det själv, som får en att känna att personen genuint bryr sig, att det finns en solid grund av omtanke och kärlek och vänskap i det som vi är tillsammans. Det som inte tar upp en sekund extra av någons tanketid kan göra att jag bygger ut den personens rum i mitt hjärta in the blink of an eye. Vissa människor har verkligen inte en aning om hur fina hjärtan de har. Mina vänner är magi.

Tre jobb på en dag och tusen koppar kaffe. Men snart är det söndag, som jag plötsligt ser väldigt mycket mer fram emot än vad jag gjorde igår vid den här tiden. Och vinflaskor ska hämtas och ges bort, drinkar ska säljas och mail ska svaras på. Är det vår nu? Är det nu det händer? Jag är redo, come at me.