I love freaks, I don’t care if you’re a wild one
Fredag. Denna veckan försvann fort, men ändå har den gått så sakta. Konstigt det där. Har varit jobb mest hela tiden, vilket är skönt. Flyttade i söndags, igen. Nu blir jag dock kvar här i hörnlägenheten med fransk balkong tills det är dags för nya äventyr.
Jobb även ikväll, och efter är det dags att fira den fantastiska kvinnan som jag helt plötsligt har ”delad vin och cigg-ekonomi” med – efter 5,5 år tar hon examen och jag är så stolt att jag nästan spricker. Hon är en fantastisk person och jag är så otroligt glad att livet var snällt nog att landa mig här där hon är efter käftsmällen samma liv gav mig för bara ett par månader sen – vissa människor liksom makes sense lite mer än andra.

Och ja, det är fortfarande… konstigt, att vara tillbaka. Eller det som känns mest konstigt är nog att jag inte är där. Att så mkt av det som hände där, så mycket av det jag upplevde och så många av mina minnen känns som något jag drömt. Att personen som spelade störst roll i just det äventyret liksom inte är en del av mitt everyday life längre. En surrealistisk känsla som gör att jag längtar ännu mer efter att rymma igen, såklart – jag är ju en walking, talking klyscha.

large large-12 large-8 large-7 large-13large-16large-4large-14large-3large-5large-15 large-2large-11large-9large-6large large-18 large-1large-19