Våga vägra vinterjacka med 7 minusgrader i en stad där -2 känns som -35. Men visserligen, med en nygammal batmantröja kan inget gå fel.
Dricker kaffe och fnissar åt att det funkar lika bra med iprincipvadfansomhelst som med en palm, för i grund och botten är det samma sak – och ingen glömmer en palm. True story. Har väntat på posten sen i onsdags men det vore ju synd att klaga säger folk, så jag bjuder på eurobonuspoäng och konstaterar ännu en gång att tre veckor är ganska precis så länge det tar att för rastlöshetsstampet att komma tillbaka. Inget nytt under solen där.
Idéer och planer och frustration över att det inte går att bara svänga förbi längre – den stora vida världen i all ära men att ha någon som darrade på handen över gnistrande diamanter runt hörnet var alltid en av favoritkänslorna. Krångel är inte min starkaste sida, att hoppa på ett tåg till långtbortistan för att man fick feeling är lite mer min kopp te. Keep it simple och allt det där klyschiga – har försökt förstå hur det funkar för resten av världen i många år, men jag kommer alltid bara fram till att det är inte svårare än att säga vad man tänker, egentligen. Genuinitet är en bubblare på favoritordslistan.
Värmen är avstängd och kan man så ska man – det är turisterna och jag idag.