Söndag. Klockan är snart ett och om 4 timmar ska jag vara nere på stan och göra mig redo för att låtsas ha någon som helst koll på mitt yrke.. skotta grogg är jag ju rätt okej på men nu ska det flashas och gå dunderfort och istället för fulla randomfolk på andra sidan bardisken kommer det vara ungefär varenda krogråtta i världen som är där. Spännande, jag har ju dessutom hört talas om att det kommer bli stökigt deluxe så vem är jag att säga nej? Att jag inte ens tagit mig upp ur sängen än… det är en helt annan femma.

Jag ser fram emot en ledig morgondag, och även fast dagenefterynkligheten är sådär rolig så har jag de senaste gångerna det moodet inträffat börjat inse att jag ändå uppskattar det där att slippa dela luften. Morgontrött sängvarm hud, kaffekoppar som aldrig blir tomma och fnitter under täcket – det är ett svårslaget koncept… men att sova i mitten av sängen, göra yoga i sin birthdaysuit och lyssna på samma låt på repeat en hel dag utan att någon klagar, det är faktiskt himla fint det med.

Rada upp champagneglasen och försöka bli lite människa.
Och förresten så tror jag världen hade varit ett bättre ställe om folk bara var lite mer nakna.