Awesomedaydotcom!!!

Drog ifrån Kristofer rätt tidigt imorse – helt amaze att ha fått bo där i tre nätter, lite lokal guidning och dessutom gratis. Jo jag tackar jag! Chillade lite med frukost i stan och sen vidare till hostelet (Bor på The Emperor´s Crown en natt) för att lämna in väskor och grejer. Tog en nice promenad genom stan efter det för att titta på en 4×4 jeep, all good men inte rätt bil liksom.
Så hoppade på tåget ut mot Fremantle för att mötta upp ett par tyska killar och kolla på deras lilla Econovan – tror ni jag blev kär eller? Och så råkade det visst bli så att den där lilla vanen numera heter Sven och kommer vara mitt hem det närmsta året – wiiiiie. Helt amazingly fantastiskt! Grabbarna kommer förbi med Sven och allt paperwork imorgon och sen är det van-liv all in som gäller. Ska bli SÅ SKÖNT att äntligen ha ett eget ställe liksom, slippa släpa på grejer mellan hostels och vänner, slippa betala massa pengar för boende (well Sven är inte gratis men kostnaden för honom tjänar man inte snabbt som fan på att slippa betala för hostels osv).
Jag är Happy Panda big time idag med andra ord!

11129146_10152862595467572_4838290101802015773_n

Hur söt är han inte liksom? Och det bästa – surfbräda på köpet!

Sitter på hostelet och bara tar det lugnt ikväll, varit en lång dag kan man säga. Skönt med en lugn chill kväll – varit en del fest senaste veckorna så ser verkligen fram emot att komma ut på vägarna och ta det lugnt ett tag. Planen är att vara kvar här i Perth tills bankkorten kommer och sen åka norrut i rätt lugn takt. Får se om det dyker upp jobb på vägen, de flesta man pratar med säger att det är norrut som gäller för bättre pengar och skönare jobb så vi får se – hur som så är det redan amazing och det kommer bara bli bättre!