Lite dåligt med uppdatering här inne nu – jag har dagarna fyllda med stress för tillfället (hej stresseksem på lillfingrarna), dvs packa ihop det sista i lägenheten. Det är alltid mer än man tror kvar att göra. Men ryggsäcken är färdigpackad och redo för äventyr, jag har fått alla möbler sålda det är nästan faktiskt klart. Om jag hunnit med möbelbärande, trips till sortergården, däckbyte på bilen, jobb varje dag, att montera ner min loftsäng och att flyttstäda med? japp, det kan ni räkna med. Som sagt – stress. Kan iaf konstatera att stress som vanligt får mig att glömma bort det där med mat för när uniformen åkte på igår var jeansen långt ifrån för små – note to self: ät mer!

På fredag lämnar jag nycklarna och då börjar ryggsäckslivet – om jag längtar? minst sagt. Men ärligt, just nu längtar jag mest efter att få lite lugn och ro utan flyttande, utan packande, utan stress och utan ”jag har tusen saker jag måste göra-känslan”. Vill bara landa i huset i skogen hos R och andas hela helgen. Och dricka vin – jag längtar efter vin!

Sitter på Bromma nu mellan två flighter och väntar på nya passagerare, det kommer bli en låååång kväll. Skicka lite pepp-energi åt mitt håll är ni söta <3
image

image