Är det fredag idag alltså? jag har verkligen noll koll på dagar och datum, det är bara när jag öppnar datorn som jag får lite koll, haha. Skön känsla måste jag säga!

Sitter och chillar lite efter en skön dag, tog en lång varm dusch imorse, man blir inte direkt bortskämd med varmvatten när man bor på campsites med sven kan man säga, tvättade håret och tyckte det var typ det bästa som hänt i år, haha. Mitt resesällskap fick döda ett par spindlar i taket innan jag hoppade in dock, har ju liksom min lilla fobi som jag jobbar på… det går inte fort men det går faktiskt framåt. Jag vägrar låta en fobi begränsa mig, så enkelt är det.

Sven var lite trött imorse igen, så ännu en fantastisk aussie fick hjälpa oss jumpstarta honom och sen åkte vi och köpte ett nytt batteri på en gång (bad dem mäta och kolla bara för att verkligen veta att det var batteriet – det var verkligen helt dött) och när han väl fått det nya monterat så startade han bättre än någonsin förr. Lilla Sven, jag känner redan att jag kommer gråta krokodiltårar när han ska säljas när resan är slut 😛

Tog sen sikte på Surfers Point där världscupen i surfing är  just nu, och som vanligt vart man än åker i det här landet så blir man helst amazed över hur sjukt fint det är överallt! När man väl kom ner mot havet och stränderna och såg vågorna – WOW!!! Jag har ju liksom ändå sett vågor innan, eller… man tycker väl att man har det iaf, inte om man jämför med idag, haha. Och då tror jag inte ens att de var så himla superduper stora ändå. Sjukt vackert! Kom lagom till det var dags för Kelly Slater att köra – ja, jag är lite smygkär i honom. 11 världscupssegrar och tävlat i 25 år och så snygg att det gör ont i ögonen, hur kan man inte gilla det liksom?! 😉 Såg honom göra ett helt sjukt heat, blev imponerad som fan, åt en himmelsk paella och hängde i solen. Låter inte som rävpiss va?

wpid-wp-1429257527403.jpeg wpid-wp-1429257523776.jpeg wpid-wp-1429257519214.jpeg wpid-wp-1429257514335.jpeg wpid-wp-1429257509936.jpeg wpid-wp-1429257505748.jpeg wpid-wp-1429257502321.jpeg wpid-wp-1429257499000.jpegwpid-wp-1429256658619.jpegwpid-wp-1429256664943.jpeg
Efter en sväng förbi bottleshopen så landade jag på bakgården hos Neil & Matt med en ginger beer i handen. Väntar på att Neil ska komma hem så vi kan dra ut på en 4×4 sunsetdrive – om jag ser fram emot det typ deluxe mycket? hell yeah!

Som jag nämnde igår blir man så sjukt väl omhändertagen överallt här, det är liksom inga konstigheter med någonting alls, allt är bara relaxed. Iom att det drar mot vinter och att det vi är på västkusten nu så träffar vi inte jättemycket andra resande, och det verkar onekligen som att de flesta som är här på denna tiden året hänger på sina hostel mest. Och det är rätt gött ändå, har en känsla av att det kommer bli tillräckligt med andra backpackers på östkusten 😉 Har dessutom inte träffat en enda Svensk än – vilket förvånar mig lite med tanke på hur många av oss som hänger när nere down under.

Har inte riktigt bestämt hur vi ska göra efter Margs, om vi ska köra norrut med en gång eller fortsätta lite söderut medans värmen fortfarande är kvar här nere… det finns ju rätt mkt att se bara en ”liten bit” söderut och jag tror nog att jag kommer uppskatta det mer med lite värme.
Well – ska leta fram den där sminkväskan och dra på ett par lager mascara tänkte jag, får passa på med smink när det inte är så varm att man smälter bort 😉

Och PLUSPOÄNG till er för ett par kommentarer igår, ni är fantastiska <3 Ni är ju ändå ett gäng som läser och lite fotspår från er gör mig glad!