Hade verkligen världens lugnaste söndag typ – låg i soffan hela dagen, bestie lagade mat till mig, ett par rökpauser för att lyssna på tystnaden som är här i skogen och kollade på ungefär en halv miljon filmer, eller ja… iaf 5 stycken.
Jag råkar ju vara ett Marvel-fan och tar gärna chansen att ha lite maraton när jag får den ^^

Började lite lätt med Iron Man 1 och 2. Det var alldeles för länge sen jag såg dem och jodå, Tony Stark är ju liksom en av de hetaste männen ever. Älskar hans narcissism och stora ego, hans roliga kommentarer och hur han får mig att gilla honom trots att han är en snubbig snubbe.

iron-man-3-tony-stark-robert-downey-jr

Tog ett litet hopp i Marvel-tiden efter de två första filmerna och klämde in Captain America – Winter Soldier, tanken var egentligen att kolla på Thor som ju kommer efter Iron Man i ordningen men hur het Chris Hemsworth än är, och hur bra filmen än är så såg jag den för typ sjunde gången bara för nån månad sen, så kaptenen fick det bli. Captain America är faktiskt inte en av mina favoriter, vet inte riktigt varför men jag tror att det är hans präktighet som gör att jag inte fastnat så för just den karaktären.

Captain_America_The_Winter_Soldier_Teaser_poster_2

Direkt efter klickade bestie igång The Avengers, han skulle spela lite och tyckte väl att det var smidigt att underhålla mig med bra film så länge 😉 men kan ju säga att jag inte direkt säger nej till att se om en film med 6 superhjältar och ett helt gäng skurkar i. AMAZE!

Och efter det var vi ju liksom tvungna att kolla även på Iron Man 3 – som även den är amaze! När jag såg den första gången blev jag dock liiiiite besviken på att Tony är ”mjukare” och inte lika ”dryg” som i de tidigare filmerna, det är ju som sagt en del av hans charm om man frågar mig. But still – en grym film är det!

The-Avengers-Movie-1-Team-Pose
Kan säga att det var en perfekt söndag med andra ord! Precis vad jag behövde efter den här hysteriskt stressiga veckan och gårdagens fest ^^ Happy Panda kan man säga – bestie vet hur han ska ta hand om mig. Quality time innan jag åker (btw – SJU DAGAR KVAR!!!)