Vissa dagar får man liksom leta lite extra efter inspirationen, det är inte alla dagar den dyker upp av sig själv. Idag är en sån dag – häller i mig redbull, kaffe och bubbligt vatten, räknar ner jobbpassen (4 efter idag) och längtarlängtarlängtar till nästa vecka när jag är ledig!

Fått så många kommentarer senaste veckan som låtit ungefär ”men hur gör du när du kommer hem om du sagt upp lägenheten och inte har något jobb?”… och grejer är väl den lite den att jag inte planerar för att ”komma hem” alls egentligen. Jag planerar nog inte överhuvudtaget. Tänker att jag ska vara hemma över sommaren -16 men känner lite i magen att jag nog kommer dra iväg åt andra hållet efter det, inga planer som sagt.. mest bara en känsla. Jag är så galet trött på det här med vardag och måsten, jag vill bara leva lite nu – inte vara fast i att ha tider att passa, jobb att sköta, måsten att se efter. Mina vänner förlovar sig, får barn, köper hus, gör karriär, flyttar ihop och jag är genuint glad för dem men känner verkligen med varje fiber i kroppen att den grejen är allt annat än rätt för mig. Jag nöjer mig liksom rätt bra med en ryggsäck och vetskapen om att varje dag innebär nya äventyr ^^

largelargelargelargelargelargelargeasdf