Söndag. Och dagen passar känslan. Nya levande saker har fått flytta in hos mig och det växer nytt i den enda som fick följa med från förr, jord under naglarna och flashbacks. Jag har ett konstigt ringande i örat som vägrar försvinna och på nätterna drömmer jag om att inte kunna andas, om fullmånar och mörker – it makes no sense men jag antar att det förr eller senare kommer bli kristallklart. Det brukar ju alltid bli det, även fast jag nästan alltid är förvirrad när jag vaknar över hur världarna vävs ihop när jag sover så dyker det så småningom alltid upp något som förklarar precis.

Bra kväll igår, allt på en gång men att ha händerna fulla och hjärnan avstängd är underskattat. Även fast den avstängda hjärnan ändå var rätt full av synchronicity och regnbågar….
Söndag var det ja, söndag med Donkeyboy i högtalarna (alla album, alla låtar, shuffle och repeat. Tröttnar aldrig, slår an på rätt strängar med varenda jävla låt) och stearin över hela händerna. Det oväntade är ibland det allra bästa.

Och på riktigt så luktar det helt jävla fantastiskt i min lägenhet, och jag skojar inte ens.