Strålande sol, 20 grader (klockan är 11) och lyxfrukost på ett café nere i centrum. Livet på en pinne skulle man kunna säga.

Passar på att surfa slut på internet medans wifi finns i närheten, känner mig helt sjukt bortskämd med att ha haft internet konstant sen jag kom ner hit (rätt kassa villkor på data på mobilplanerna men wifi finns det verkligen överallt) för jag inser ju liksom att när man väl ger sig ut vägarna är det inget man kan räkna med.

Planerna för dagen är bara att köpa ett par cider/öl (jag jobbar hårt på att lära mig gilla öl – jag har kommit till att jag kan dricka det men det är fan inte gott än alltså, haha) och åka ut till Kings Park för en dag med bara chill häng tills Svens papper är klara. Semester liksom ^^

wpid-wp-1428894889910.jpeg wpid-wp-1428894886011.jpeg

Sportar rutigt idag och känner mig (förutom att jag är sjukt blek atm då) allt att jag smälter in bra bland folket, haha. Försöker med andra ord intala mig själv att jag inte ser ut som en klassisk backpacker… än 😛 haha.