Radiotystnad. Tiden som blir över är nere på minimum. Den kanske borde läggas på sömn men istället sitter jag vid ett köksbord nätterna igenom, där jag fyller och sen tömmer kaffekoppen om och om igen, varvat med alldeles för många cigaretter och taket blir bara högre och högre. Man kan ha det betydligt mycket värre än så. Faktum är att jag har det bättre än jag trott att jag skulle. Snart är nedräkningen och dagarna som sakta blir fler och fler på hög, på samma siffra – allt handlar om att kunna relatera och sätta i perspektiv. Och ibland behövs en total nollställning för att komma till insikt.

Skrattar åt det som kan hända trots allvaret. Det är när båten gungar människors lojalitet sätts på prov och actions speak louder than words. Det här kapitlet kommer sälja boken, det är en sak som är säker. Oavsett vad eller hur eller i vilket sammanhang så är känslan av att ha ryggen fri och inte ha något att dölja priceless.

Drömmarna är stora och små – investeringar på andra sidan världen och blommor på balkongen, las vegas-äventyr och havremjölk på jobbet. Med andra ord är det precis som det brukar vara – logiken är lite svårtolkad men konstant närvarande och jag har ungefär sjuhundraelva möjliga scenarion för hösten. Och förresten – WW for president <3