Kaffet är slut och huvudvärken ger sig inte. Allergitabletterna knappras flitigt men jag glömmer vitaminerna orimligt ofta. Det är fredag, utan fredags-feeling. Lunch i solen utan värmelampor med två av mina fina och skrutthunden är avverkat och jag är orimligt sugen på att spendera onödiga pengar på ytliga grejer. Får se om jag lyckas behärska mig eller om jag faller för frestelsen.

Det planeras äventyr hit, äventyr dit och jag ser så mycket fram emot den här våren och sommaren. Allt kommer vara så annorlunda, på ett otroligt skrämmande men egentligen helt fantastiskt och underbart sätt. Jag har lagt hela min insatts på ett enda nummer nu och om jag lyckas ro iland det här kommer utdelningen bli den största jag varit med om – utan tvekan. Det gäller bara att ta sikte långt där borta på andra sidan detta året och hålla i sig hårt… kanske lipa en skvätt eller femton på vägen, vara jävligt förbannad emellanåt och då och då tycka att livet är det mest orättvisa som finns. Men äh, kan man så ska man, som sagt. Och nått ska väl den förbannade envisheten jag går och släpar på vara bra till ^^

Finns nog få som är så kryptiska som jag, jag inser ju det, men å andra sidan spelar det absolut ingen roll överhuvudtaget om en enda av er som läser förstår alls – sorry, not sorry – men fingrar på tangenter och ord som bara kommer är en livsnödvändighet, så enkelt är det. Och de som vet, de vet. Easy as pie.

Bubbles and bitches – favoritgrejer en fredag som denna <3