Vad gör du just nu?

Ligger i soffan, tittar på family guy och försöker samla energi att hoppa in i duschen – hårtvättsdag och jag är inte alls pepp på att föna i tusen år och sen platta och ordna. Men nu är håret så långt att om jag inte verkligen fixar det efter tvätt så blir det troll deluxe.

Vad har du gjort idag?

Jobbade ett kort morgonpass mellan 05:30 och 10:30, gör min sista morgonvecka innan jag slutar på jobbet denna veckan. Tog ett par timmars powernap efter jobbet och susade sen ner till vårdcentralen för kontroll av ett par födelsemärken (har ett par stycken som är rätt stora och som jag ville kolla upp innan Australiens starka sol) och nu ska jag bara bestämma hurvida jag vill bli remiterad till en plastikkirurg för att ta bort dem eller inte (de sitter rätt synligt och jag vill inte ha enorma ärr så har alla gånger hellre en kirurg som syr och gör ärren än en allmänläkare, därav att jag inte tar bort dem på vårdcentralen). Var nere på stan och hämtade upp F för att sen åka och valla hans snowboard och nu är jag hemma i soffan med mjukisarna på. Effektiv dag!

Hur mår du?

Bra! Är morgonpass-trött men överlag mår jag himla fint 🙂

Berätta något roligt som hände i helgen.

Bessie-skruttan kom hem igen efter en veckan semester på landet. Myshunden <3

Din favoritprodukt just nu?

The Body Shops warming mineral mask + The Body Shops vitamin E moisture sink in mask = gladaste hyn i världen!

Vad fick dig att skratta senast?

Skrattade högt nyss när jag läste en sån där ”20 saker du känner igen om du….”-lista.

Vem smsade dig senast?

Bästa Ann-Sofie.

large-27