Hade en helt amazing dag igår! 

Började dagen med välförtjänt sovmorgon – verkligen en sån där morgon när man vaknar, öppnar ena ögat, njuter lite av vetskapen om att man kan somna om igen och sen dyker ner under täcket igen för att sova tre timmar till, amaze!
Gick förbi TBS en sväng när jag väl vaknat till liv och fick kaffe och kramar av bästa Ulrika, jösses vad jag saknar att jobba med henne alltså, underbara människa!
Lite lunch med Fredric efter det – med tillhörande lyxkaffe, stödstrumpe-shopping och bankbesök. Efter duktigheterna så hoppade jag på en buss upp till Kärleken, kröp ner under täcket och tog en välförtjänt powernap (läs: sov i tre timmar) innan jag hängde med Renée ett par timmar.
Därefter åkte jag en liten sväng ut på landet till Ulrika och hennes famlj – blev bjuden på fantastisk mat, gott vin, kaffe och existentiella samtal. En helt underbar kväll, när jag kom hem och la mig i sängen var jag verkligen varm i hjärtat och så himla kärleksfylld – vissa människor alltså, även fast man ses sällan och inte alltid hinner uppdatera varandra så mkt som man vill, så spelar det ingen roll – för man liksom bara vet att man har den där platsen i varandras hjärtan ändå. Vänskap liksom… det är så fint.

Sötast på hela kvällen var ändå Ulrikas dotter som gav mig hela två ”guldmedaljer” som hon själv gjorde till halsband – och en av dem följer med till andra sidan jorden, för som Ulrika sa ”en ölöppnare är alltid bra att ha” ^^

wpid-wp-1427925689115.jpeg
Gott vin, bra sällskap och god mat-  vad mer kan man önska?

wpid-wp-1427925664799.jpeg

wpid-wp-1427925658807.jpeg

De har verkligen ett helt galet vackert hem – ett hem med själ och personlighet.
Armborst på väggarna och rum som används. Underbart!

wpid-wp-1427925685859.jpeg

Fick en titt på Ulrikas nya hoj som precis kommit hem – såååå snygg och hon passade så himla bra på den –
Hon kommer bli farlig på vägarna i sommar 😉

wpid-wp-1427925691972.jpeg

Finaste medaljen – jag ska nog allt se till att den kommer till användning!
Kan ju hända att jag måste lära mig gilla öl nu med helt enkelt 😉