Dagdrömmarna har varit tre varv minst runt jorden idag, det har varit cottoncandy clouds, rainbows, stormande hav och misär – jag drömmer alltid både högt och lågt, mjukt och hårt. Längtar lite mer än vanligt idag, efter vad vet jag som vanligt inte riktigt.. men bort, längtar efter att vara på väg, att inte stå still, att ha äventyr i varje steg jag tar. Rastlösheten är tillbaka med a bang, och som vanligt kommer kreativiteten på köpet då – frustrationen när jag inte riktigt får utlopp för den kickar ju alltid igång längtan… moment 22 kan man kanske säga. Men ett fantastiskt moment skulle jag vilja påstå. Vet inte alls hur jag skulle kunna fungera utan bergodalbana-tankar, hur kan någon fungera utan?

En rätt ordinär måndag faktiskt. Sitter vid köksbordet, skulle kunna ge min ena arm för kaffe men ska istället ta tag i livet och vandra in till stan, jobbet som väntar och jag råkar ju veta att det finns kaffe i mängder där.
Hade en fantastisk helg med jobb ute på Tylösand, liten jobbutgång på fredagen och en lite lätt salongsberusad lördag. Söndagen spenderades i solen, med bra musik och fina människor runt mig. Inte en endaste liten grej att klaga på med andra ord. Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli en att minnas, minst sagt.

large large-5 large-3 large-13 large-16 large-1 large-21 large-11 large-2 large-4 large-9 large-14 large-23 large-10 large-12 large-19large-20 large-15 large-18 large