Landat i soffan, jobbhelgen är slut och imorgon tänker jag vara mest ledig i världen. Nästa helg kommer innebära jobb på alla tre jobben, tre dagar i rad. Kan man så ska man.
Blev en fnissig fjortis bakom baren på jobbet igår – alldeles underbart faktiskt. Att få den där ”åh herregud jag dör för jag orkar inte för herrejävlar vilken fantastiskt magisk person det där är”-feelingen är sällsynt så det gjorde mig sådär lätt och glad i själen att få den när jag stod och skickade ut redbullvodka, tequilashots och öl i mängder till gästerna. Vissa gäster är helt enkelt så mycket bättre än alla de andra.

Räknar ner minuterna tills maten som är beställd dyker upp, försöker komma fram till vilken film som ska bli kvällens första och funderar på om jag inte borde boka en tid för nytt bläck snart igen… Jag har alldeles för många idéer i huvudet för att kunna låta bli att förverkliga iaf ett par tre fem stycken av dem.

225 dagar – ett ögonblick bort.