Det är spretigt idag. Det är nog det minsta man kan säga. Ännu en vecka där det där med vuxenheten kanske inte varit min starkaste sida… men jag jobbar mest hela tiden och på något vänster så lyckas jag få ihop det där pusslet rätt bra ändå, kan man så ska man helt enkelt! Så mycket otippat och konstigt men jag klagar inte, det vore dumt. Så jag serverar pizzorna och säljer krämerna, skottar grogg och älskar sönder livet trots att jag då och då undrar vad fan jag håller på med. Står i tusen val och kval, men jag tror nog att jag lyckats komma fram hur jag ska få ihop det mesta, det är nog bara detaljerna som ska finslipas…

Jag skulle kunna döda för en sissådär 30 bitar sushi men det lär nog snarare bli knäckebröd med avokado och snabbmakaroner, men det är inte fy skam det heller.
Kan man få beställa en kram eller fem förresten?