Tisdag. En vecka och två dagar kvar. Fortfarande inga jobb, i princip hela hostellet är utan arbete i väntan på avokados.. och de kommer inte starta innan vi är iväg härifrån. Så försöker komma överens med tanken på att inte göra nånting alls ett tag. Började dagen med att stoppa i lurarna i öronen, två av våra kära rumskamrater har.. funnit varandra, kan man nog kalla det, och det är liksom rätt intensivt i rummet nu med andra ord, om man ska vara lite pryd med hur man uttrycker sig…
Frukost, morgoncigg, slösurfande ett tag och sen yoga <3 Var typ en vecka sen jag gav mig tid på mattan, och det är helt galet hur fort det går att bli mer flexibel och säker i poserna, och att det går ännu fortare att tappa alltihop, haha.

Funderar på att ge mig själv lite tid i solen idag, trots att jag mest vill hänga i rummet med airconen på 17 grader (värmen kan jag hantera… luftfuktigheten på 98% är liiite värre).  Har ju ändå nån slags tanke om att jag iaf borde vara lite brun när jag trots allt är i landet med konstant sommar.

Lyssnar på Ted Gärdestad, har en färdigrullad cigg framför mig, förväntar mig att se min galna tysk komma ut från sitt rum anytime now trots att jag vet att han reste vidare igår. Vissa människor är något extra, så är det bara – och min kastrullfulla kära vän är redan otroligt saknad. Livet när man reser – så många goodbyes att man tappar räkningen. När främlingar blir familj fortare än man hinner räkna till tre och de man trodde var allra närmast sakta suddas ut. Livet alltså… jag har sagt det innan men det är värt att sägas igen – vilken jävla resa <3

large-12 large-7 midori-traveler-notebook-b-06 large-1 large-8
5d064cec741a51dc713218e2b278ff15_1024x1024 large-9large-13large-4large-5

large-2 large-10

large large-6
large-11large