Jag har haft byggda naglar i… ja, typ 10 år är det. Löjligt långa, lagom långa, spetsiga stilettos, fyrkantiga, ballerinaform, glittriga, matta, mörka, ljusa – ja, you get the point. Och jag fan älskar mina naglar – har jag bara mina naglar och mina ögonbryn on top så är jag nöjd liksom. Men när det ska sparas sjukt mkt pengar på kort tid så får man liksom vänja sig av med saker som inte är, hrmm.. direkt gratis. Och jag lär inte direkt prioritera att lägga pengar på naglar och hår och yada yada när jag är down under så ja, naglarna fick ryka helt enkelt. Och därav har jag varit utan mina älskade klor i typ tre månader nu – och det är fan jobbigt på riktigt. Hur ytligt det än må vara så är det så – mina egna är korta, inte särskilt bra kvalitét och liksom.. inte alls lika roliga.

Men trots mitt sparande så löser min älskade Renée så att jag iaf har gelish som gör dem lite starkare och mycket snyggare. Idag blev det ett par lager av ”My vampire is buff” – nude-färger i mitt hjärta alltså <3
wpid-wp-1427140641791.jpeg wpid-wp-1427140635035.jpeg